Početna Bicikliranje Biciklistička kružna tura Električnim biciklom do zlatarskih vinarija

Biciklistička kružna tura Električnim biciklom do zlatarskih vinarija

75,00 

poludnevni program Marija Bistrica ili Zlatar

Program je kondicijski lagan i tehnički nezahtjevan u trajanju do 5 sati. Zahtjeva znanje i iskustvo vožnje MTB bicikla. U programu mogu sudjelovati osobe starije od 18 godina. Udaljenost je 32 km (29 km asfalt, 3 km makadam) s ukupnim usponom od 320 m. Izvodi se za najmanje dvije osobe.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Za program je potrebna odgovarajuća obuća – sportske cipele. Kondicijski je lagan i tehnički nezahtjevan u trajanju do 5 sati. Zahtjeva znanje i iskustvo vožnje MTB bicikla. U programu mogu sudjelovati osobe starije od 18 godina. Udaljenost je 32 km (29 km asfalt, 3 km makadam) s ukupnim usponom od 320 m. Izvodi se za najmanje dvije osobe.

PROGRAM UKLJUČUJE

  • vođenje od ovlaštenog i profesionalnog MTB vodiča, razgled Svetišta Majke Božje Bistričke, razgled Parka skulptura, posjet Kapeli Majke Božje na Vinskom vrhu, predstavljanje i kušanje vina u vinarijama Žerjavić i Orsag u Zlataru, upotrebu električnog bicikla, biciklističke kacige i naprtnjače s bocom vode i energetskom pločicom

PROGRAM NE UKLJUČUJE

  • obrok tijekom izvođenja, ulaznice ili druge dodatne sadržaje (posebno se ugovaraju i podmiruju direktno pružatelju usluge)

PLAĆANJE prije početka programa na mjestu izvođenja ili unaprijed po predračunu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.