Početna Bicikliranje Biciklistička velika kružna tura Biciklom po jugoistoku Hrvatskog zagorja

Biciklistička velika kružna tura Biciklom po jugoistoku Hrvatskog zagorja

60,00 

cjelodnevni program

Kondicijski je težak i tehnički nezahtjevan u trajanju do 9 sati. Udaljenost je 71 km (asfalt 65 km i makadam 6 km) s ukupnim usponom od 720 m. Program se izvodi za najmanje 2 osobe.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Za program je potrebna odgovarajuća obuća – sportske cipele. Kondicijski je težak i tehnički nezahtjevan u trajanju do 9 sati. Udaljenost je 71 km (asfalt 65 km i makadam 6 km) s ukupnim usponom od 720 m. Program se izvodi za najmanje 2 osobe.

PROGRAM UKLJUČUJE
  • vođenje od ovlaštenog i profesionalnog MTB vodiča, razgled dvorca Donje Oroslavje i posjet Parku znanosti u Oroslavju, razgled Centra Ritam s konjem, Jezera Jarki i posjet vidikovcu Kapelščak u Stubičkim Toplicama, razgled centra Donje Stubice i dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici, razgled Spomenika Seljačkoj buni 1573., dvorca Oršić, Gupčeve lipe i Spomen parka Rudolfa Perešina u Gornjoj Stubici, razgled Svetišta Majke Božje Bistričke, Parka skulptura, kapele na Vinskom vrhu i posjet ranču PIA u Mariji Bistrici
  • upotrebu biciklističke kacige i naprtnjače s bocom vode
PROGRAM NE UKLJUČUJE
  • najam bicikla osigurava STTUBE d.o.o. po cijeni od 150,00 HRK (19,91 EUR) MTB ili 250,00 HRK (33,18 EUR) za E-bike radnim danom / 200,00 HRK (26,54 EUR) MTB ili 300,00 HRK (39,82 EUR) za E-bike vikendom
  • obrok tijekom izvođenja, ulaznice ili druge dodatne sadržaje (posebno se ugovaraju i podmiruju direktno pružatelju usluge)

PLAĆANJE prije početka programa na mjestu izvođenja ili unaprijed po predračunu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.